RUPESH CARTEL, REZONANCE & LOWE släpper nytt

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jon Josefsson)

Stockholmsbaserade skivbolaget Megahype presenterar svenska Rupesh Cartel's första singel “Ghost White” från nya albumet “The Disco And The What Not” som släpps i vår. “Ghost White” är enligt bolaget ett stycke bitterljuv popdynamit både för den som vill dansa och för den som vill fly in i lustfyllt vemod för en stund.

Även Rezonance följer upp med den tredje singeln “Cold Heart” från debutalbumet “Black Filters”. “Cold Heart”. Det är en bombastisk och vemodig popdänga som kommer att höja stämningen i många alternativa vardagsrum och klubbar framöver.

Lowe's femte singel, “My Song”, från debutalbumet “Tenant” är försenad p.g.a. tekniska problem. Lowe kom precis tillbaka från en 14-dagarsturné i Ukraina och intresset för bandet var enormt. Lowe gjorde hela 7 tv-intervjuer och “24 News” gjorde ett specialinslag om bandet.

Alla tre banden uppträder live på releasepartyt som går under namnet “Meganight” på O-baren i Stockholm den 6 december, det officiella releasedatumet för alla tre singlarna.

Om Webbmaster

Kolla även

Strange Tales

Strange Tales om samarbetet med Toril Lindqvist från Alice In Videoland

Lustans Lakejer och Strasse samlas för en ikonisk kväll på Pustervik i Göteborg den 8 …