Wednesday , February 28 2024

Spetsnaz avbryter turnén

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Svenska bodybandet Spetsnaz som just nu gör succé i Europa avbryter sin pågående Europasturné. Gruppen är support åt Tyska And One men idag bekräftade gruppens svenska skivbolag SSC att gruppen ställer in.

– Det stämmer att Spetsnaz ställt in hela And One-turnén. De kommer heller inte att spela på festivalbåten “Das Boat” där de är inbokade. Om gruppen splitras nu vill jag inte komentera då jag vet förlite om vad som ligger bakom avbrottet säger Bosse Magnusson på gruppens skivbolag SSC.

Zero återkommer med mer information senare.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …