Saturday , February 4 2023

Spetsnaz avbryter turnén

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Svenska bodybandet Spetsnaz som just nu gör succé i Europa avbryter sin pågående Europasturné. Gruppen är support åt Tyska And One men idag bekräftade gruppens svenska skivbolag SSC att gruppen ställer in.

– Det stämmer att Spetsnaz ställt in hela And One-turnén. De kommer heller inte att spela på festivalbåten “Das Boat” där de är inbokade. Om gruppen splitras nu vill jag inte komentera då jag vet förlite om vad som ligger bakom avbrottet säger Bosse Magnusson på gruppens skivbolag SSC.

Zero återkommer med mer information senare.

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …