Thursday , February 29 2024

Emily the Strange fyller 13 – firas i Göteborg

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Märket och mode-ikonen Emily the Strange fyller under hösten 13 år, och firas genom konstutställningar i ett smalt urval av världens storstäder. Sällan har Emily varit så efterfrågad som nu, och visningarna är bara en liten del i ledet som tagit den lilla svartklädda flickan utanför modets arena.

Den 7:e av de totalt 13 stycken unika installationerna kommer att gå av stapeln på Shock Store i Göteborg lördagen den 4:e november. Emilys skapare Rob Reger, liksom hennes huvudillustratör Buzz Parker, kommer att finnas på plats för att möta fans och diskutera sin populära anti-hjältinna.

Mer om Emily och en intervju med Rob Reger finns i kommande nummer av Zero.

Vad: Emily the Strange turns 13 @ Shock Store
Var: Södra Hamngatan 49 i Göteborg
När: Lördag 4 november
Tid: Klockan 10:00 – 18:00
Inträde: Gratis

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …