Thursday , February 29 2024

Technoir – Manifesto EP

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[ep, Alfa Matrix, betyg: 3]

Technoir´s sångerska Julia Beyer ska enligt rykten vara en av Tysklands mest efterfrågade sångerskor… Om det nu stämmer blir jag lite bekymrad, för är det någonting i denna body-grupp som känns tråkigt och intetsägande så är det just hennes sång… Nya Manifesto ep är ett litet smakprov från kommande albumet och vi bjuds på åtta mer eller mindre remixade låtar. Titelspåret är en riktig seg historia och hade inte ens hamnat som b-sida på valfri Apoptygma berzerk singel. Beborn Beton gör en hyfsad club-remix som räddar låten från totalhaveri, en riktig hjälteinsats! Vidare gör Rotersand en remix av “lier” som i sina bästa stunder låter kusligt likt Ace of base (och det är en komplimang…) Nej, vi får hoppas att Technoir skärper till sig och visar att de verkligen är ett av Tysklands mest populära bodyband, för den här soppan är verkligen inget jag rekommenderar.

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …