Thursday , November 26 2020

Franke spelar in ny skiva

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter tre års kompakt tystnad har plötsligt poporkestern Franke vaknat. Efter att ha i stort sett försvunnit samma dag som deras omtalade debutalbum “Optimismens hån” släpptes, meddelade man i veckan sitt skivbolag att inspelningarna av en uppföljare har påbörjats.

Mattias Glavå som är mest känd för att ha spelat in “Känn ingen sorg för mig Göteborg” med Håkan Hellström och Broder Daniels “Forever” är bandets studiotekniker och en av få som fått höra de nya låtarna, han beskriver bandets nya material så här.

– Jag kan inte fatta hur de kan vara så bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Publik

Får vi höra NHL spelarnas favoritlåtar kommande säsong?

NHL säsongen 2020 var speciell på många sätt. Likt de flesta andra ligor i världen …