Saturday , April 13 2024

Concrete Society – Lying Again

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Frontside Productions, betyg: 5]

Tre minuter och två sekunders punkpop från Concrete Society på den här en-spårssingeln och jag vet inte riktigt vad man ska ha den till? Låten är okay, melodiös och småtrevlig, men inte är den tillräckligt genialisk för att tryckas upp som enskild singel. “Lying again” är knappast vad jag skulle tippa blir en klassiker framöver. Hade låten däremot varit en mega-personlig kanonlåt så okay, då hade jag köpt den rakt av, men jag vet att Concrete Society kan bättre än så här. Nu känns genomlyssningarna mest som en axelryckning och låten förblir tämligen anonym. Den är inte dålig, men inte heller exceptionell på något vis.
Vi får se vad bandet åstadkommer på den framtida fullängdaren istället. Efter tidigare singelsläppet First To Blame tror jag att bandet kan komma långt, kommersiellt sett, men just det här spåret gör varken till eller ifrån. Ge oss en fullängdare istället så får vi se om det exploderar.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …