Sunday , February 25 2024

Hardkandy – Last to leave

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[album, Catskills records, betyg: 3]

Tempofattig akustisk musik med soulinslag är vad Hardkandy erbjuder på “Last to Leave”. Detta är inte ett koncept som tilltalar mig, musiken saknar inte bara tempo utan även variation. Trots upprepade genomlyssningar finns det inte ett enda spår som sticker ut och får mig att komma ihåg vad jag lyssnat på. Jag vill inte påstå att det är en usel skiva som Hardkandy skapat, jag känner ju inte ett behov av att stänga av “Last to Leave” omgående, däremot så slutar jag lyssna relativt fort.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …