Wednesday , April 17 2024

Amduscia – From Abuse To Apostasy

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[album, Out Of Line, betyg: 0]

Mexikansk synth/ebm är nästan som en egen genre. Det krävs inte mycket träning för att urskilja exempelvis Hocico eller Dulce Liquido bland andra artister. Även Amduscia faller väl in i mallen, även om deras musik är mer cluborienterad med inslag av trance. Den som uppskattar dansvänlig ebm/industri lika mycket som mig kommer att hitta mycket bra på “From Abuse To Apostasty”. Enda stora nackdelen med skivan är att den framåt slutet börjar kännas enahanda, ett problem många tyngre artister dras med. Men plockar man ut godbitarna så har man en hel del att gotta sig åt.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …