Decoded Feedback – Combustion

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Anders Christensson)

[album, Out Of Line, betyg: 0]

Jag minns när jag för många år sedan såg Cubanate som förband åt Front Line Assembly på kåren i Göteborg, hur jag totalt knockades av deras hybrid av crossover och body. Tyvärr tyckte jag inte deras cd gav samma intryck och glömde snart bort gruppen. När jag däremot lyssnar på “Decoded feedback” kommer känslan smygandes på mig igen eftersom det ju var precis så här jag önskade att Cubanate skulle låta “på skiva”. Som lastbilen i t.A.T.u´s video för “Not gonna get us” kör “combustion” över mig med sina 12 stenhårda och blytunga låtar. Utan att veta om det förstår jag plötsligt att just den här skivan varit saknad i mitt liv, jag hade nästan glömt bort hur vacker electronic body music kan vara… Lyssna bara på “Slut-trash”, “Supernova” eller smäktande “Hyberia” och du kommer få samma känsla. Härmed uppmanar jag alla fans av FLA´s “Tactical Neural Implant” att kolla upp Decoded feedback, det här är liksom den naturliga fortsättningen på något sätt.
Som grädden på moset får man dessutom en bonusvideo på “Hyberia”, rena julafton. Hurra, hurra.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …