Saturday , April 13 2024

Extremt spännande kulturfestival

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Robert Ryttman)

Den 10:e juni går Kaskelotfestivalen av stapeln på Tantogården i Stockholm. Det bjuds på en orgie i alternativ kultur. Många band kommer att spela, i filmhuset visas undergroundfilm nonstop under hela kvällen, det blir konstutställning, performance och eldshow. Billig öl säljs på plats.
Bland banden denna afton märks legendariska proggruppen Träd Gräs Och Stenar, The Tiny som utlovar vacker pop, hårdrockande Abramis Brama med sina svenska texter, tyska och aggressiva alternativrockarna Bettina Köster & Autonervous med punkförflutet i legendariska Mania D och Malaria, tunggungande anarkistrockarna Gudibrallan, Strula Med Siri som ägnar sig åt reggae, jazz och tango, Clark Nova lirar tung och monoton instrumental-rock, Dödens Lammungar öser på med post-punk och dessutom uppträder Rökmorsa, Aches och Vaneau med fler.
Biljetter släpps den 22/5 via ticnet.se och festivalen pågår mellan kl. 16.00 och 03.00

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …