Tuesday , November 29 2022

Fatal Smile – Learn Love Hate

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, GMR, betyg: 0]

Den här traditionella hårdrocksdängan – singeln innehåller bara låten “Learn love hate” samt en video på densamma – bygger på en refräng som upprepas, medan verserna i stort sett går spårlöst förbi. Vitsen med plattan är naturligtvis att öka intresset för Fatal Smiles andra fullängdare Neo Natural Freaks, där det här spåret ingår.
Det är fint driv i låten och med sin uppdaterade 80-talskänsla ligger den helt rätt i tiden. Däremot saknar “Learn love hate” det där lilla extra som gör att vissa låtar stannar i minnet. Men endast ett spår ger naturligtvis bara ett ytterst ytligt hum om hur fullängdaren låter i sin helhet och soundet, liksom framförandet, är tajt och välhamrat, så Neo Natural Freaks kan nog bli en trevlig bekantskap vad det lider.

Om Webbmaster

Kolla även

Carlos Perón – experimentlusta och elektroniskt sväng

Han var med och startade det schweiziska kultbandet Yello, är en mycket välrenommerad producent, har …