Sunday , February 25 2024

Fatal Smile – Learn Love Hate

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, GMR, betyg: 0]

Den här traditionella hårdrocksdängan – singeln innehåller bara låten “Learn love hate” samt en video på densamma – bygger på en refräng som upprepas, medan verserna i stort sett går spårlöst förbi. Vitsen med plattan är naturligtvis att öka intresset för Fatal Smiles andra fullängdare Neo Natural Freaks, där det här spåret ingår.
Det är fint driv i låten och med sin uppdaterade 80-talskänsla ligger den helt rätt i tiden. Däremot saknar “Learn love hate” det där lilla extra som gör att vissa låtar stannar i minnet. Men endast ett spår ger naturligtvis bara ett ytterst ytligt hum om hur fullängdaren låter i sin helhet och soundet, liksom framförandet, är tajt och välhamrat, så Neo Natural Freaks kan nog bli en trevlig bekantskap vad det lider.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …