Wednesday , February 28 2024

Peace & Love-festivalen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

Peace & Love-festivalen i Borlänge den 7 & 8 juli bjuder på film, dans och poesi, och självklart en massa musik. Bland de klara artisterna hittar man bland annat följande:

The Cardigans, BWO, Thåström, Ed Harcourt, Håkan Hellström, The Sounds, Vive La Fete, Teddybears STHL, Sahara Hotnight, Nationalteatern, Looptroop, Dia Psalma, Hardcore Superstar, Alice in Videoland, Deathstars, Le Mans, Kristian Anttila, Lo Fi-FNK och Firefox AK.

Dagarna innan festivalen arrangeras även Demokratidagar med syftet att “upplysa människor om demokratins betydelse, motivera och försöka göra människor mer politiskt engagerade.” Genom seminarier, workshops och föreläsningar där bland annat musikern Stefan Sundström, journalisten Folke Rydén och feministen/författarinnan Mian Lodalen deltar hoppas man på spännande och intressanta diskussioner.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …