Saturday , January 28 2023

Delays – You See Colours

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, Rough Trade, betyg: 0]

Kanske blott en dagslända, men himla charmigt just idag. Delays powerpoprock är så härligt livsbejakande. En hel massa 80-talsvibes, men ändå liksom friskt väldoftande och befriande opretentiöst. Lovely falsettsång, handklapp och medryckande refränger. Knappast plattan som förändrar någons liv, men lika kul som en dag på Liseberg. Förstaspåret You and me har grym hitpotential, men faktiskt flera av de andra låtarna också! Frågan är bara om Delays är tillräckligt koola för att falla radions musikredaktörer i smaken. Jag hejar på Delays!

Skriven av: Susanna Arolin

Om Webbmaster

Kolla även

Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te …