Topgun – Topgun vs. Hiltipop Rewired

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[album, Electric Fantastic Sound, betyg: 0]

Topgun har på “Rewired” övergett sitt synthpoppiga sound och övergått till ett hårdare sound som kan beskrivas som ebm med sång från synthpop. “The One”, som släpptes som singel, är med sin snabba ebmbas och tempo skivans bästa spår tätt följd av “Honey” där det nya tyngre soundet spetsas till med delvis kvinnlig sång. “Alive” och “128” har båda enkla refränger som man snabbt kan och sjunger med i. Skivan innehåller åtta bra spår men lite ytterligare produktion hade kanske kunnat höja skivan ett snäpp till. “Topgun vs. Hiltipop Rewired” får betyget köpvärd eftersom 31.5 minuters musik till priset av

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …