Wednesday , February 21 2024

Fight Club Heroes med Soviac nu på fredag

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Andreas Wiss)

Har du missat upplevelsen att se Soviac live? Då bör du bege dig till Stockolms Universitets Allhus nu på fredag. Dessutom har du chans att stifta bekanskap med Expensive Ugly Fish, Alla’ska, Fukei och The Revelling Blind.

Fight Club skapades i syfte att lyfta fram osignade artister. Simon Edwinsson, en av arrangörerna säger att tanken med nya Fight Club Heroes är att välja ut akter som spelat på Fight Club och lockar en större publik. Därav den större lokalen Allhuset.

Eskilstunabandet Soviac har ett unikt sound som bygger på ett okonventionellt möte mellan larmig rock och electronica. De är aktuella med singeln Ogashaga och släpper sitt tredje album i höst. Ogashaga är producerad av Pelle Gunnerfeldt (Fireside, The Hives, Sahara Hotnights, m fl) som samarbetat med Soviac sedan deras första ep och är inblandad i den kommande fullängdaren. Soviac har tidigare blivit hyllade av bland annat Dagens Nyheter, Sonic, P3 och i Zero Magazine.

Fight Club Heroes 24/3

Plats: Allhuset, Stockholms Universitet.

Entréavgift: 40:-.

Tid: Kl 21-03, åldersgräns 18 år.

Information om artisterna finns på www.molotovstudios.se/fc

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …