Synthelg med VNV Nation i Malmö!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Lördag
I helgen blir det syntetisk dubbelmacka för alla hugade skåningar. På lördagen ställer Vogon Variety till med specialkväll med gäst-DJs, och denna gång enbart kvinnliga dito. Undine, Catopia (Freitag), Annastasi, Satannika (Vogon Variety) och DJ Tanner (Neostalgia) förser stora dansgolvet med dansanta rytmer. I lilla baren serverar Harlot och Anna Nicole Quick från Dead End postpunk, goth, pagan, dark neo-folk, darkwave, darkambient kryddat med lagom mycket tung och mörk synth.

När, var, hur?
11 februari, kl. 23-03, Club Indigo, Monbijougatan 15, Malmö, 60 kr, 18 år, medlemskap krävs men går att lösa i dörren innan 24.

Söndag
På söndag blir det desto mer testosteron när popkidsens favoriter VNV Nation brötar loss på Kulturbolagets scen. Som förband agerar lokale hjälten Biomekkanik, med ett efterlängtat framträdande! Mellan, före och efter banden underhåller DJs från Vogon Variety och Neostalgia på dansgolvet.

När, var, hur?
Infinn er alltså på Bergsgatan på söndag 12 februari och följ basdunket mot KB. Dörrarna öppnar 20.00 och biljetten kostar 165 pix plus eventuella avgifter. Ticnet säljer, länk till höger. Obs! Ingen åldersgräns!

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …