Wednesday , February 21 2024

Memento Materia lanserar nytt singelkoncept.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Memento Materia presenterar ett nytt koncept med sin nya singelsamling “Dynamo”: fyra singlar från fyra olika artister, släppt på ett album i en unik och begränsad upplaga. För de som inte vill köpa hela samlingen släpps singlarna även digitalt.

“Dynamo vol I” bjuder på två mixar av Michigans nya singel “Discohell”, tillsammans med den exklusiva balladen “Emotional Silence” och en remix på “Sad Queen”. Code 64 presenterar två mixar på “Sea of Stars” och en remix på “Carry Me Home” – båda två låtar från deras kommande album “Departure”. Lägg till detta ett exklusivt spår.

Backlash bjuder på två mixar av nya singelspåret “Breach” tillsammans med en remix på “Fool Impersonated”, spår från deras kommande album. Dessutom bjuds vi på en remix av klassikern “Lodestar”. Sist men inte minst presenterar Z Prochek hela tre mixar på nya singelspåret “One Day” samt den exklusiva låten “Quarantine”.

Releasedatum

17 Feb – Code 64 “Sea of Stars”
(digital download, endast titelspåret från singeln)
24 Feb – Michigan “Discohell”
(digital download, endast titelspåret från singeln)
3 Mars – Backlash “Breach”
(digital download, endast titelspåret från singeln)
10 Mars – Z Prochek “One Day”
(digital download, endast titelspåret från singeln)
15 Mars – V/A “Dynamo vol I”
(CD samt de kompletta fyra singlarna som digital download)

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …