Thursday , February 22 2024

Paul Van dyk – The Politics Of Dancing 2

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Universal, betyg: 0]

Paul Van dyk är vida känd som en av världens bästa Dj’s, och har man inte upptäckt honom innan så bör man göra det nu. Uppföljaren till “The Politics Of Dancing”, som var en kommersiell succé, finns ute i handeln nu, fullmatad med partylåtar.
Dubbelplattan “The Politics Of Dancing 2” består av två förmixade skivor med spår som mer eller mindre redigerats av Paul för att passa hans spelning optimalt. Såren avlöser varandra i rasande takt. Kanske lite för snabbt då Paul snurrar vidare redan efter tre minuter i vissa fall. Inom denna genre vill man gärna hänga med i åtminstone fem minuter innan man mixas vidare in i nästa spår. Första skivan är inledningsvis lie väl melodiös, men efter de fem första spåren släpper Paul äntligen på mangeln och sedan sprudlar och spritter det av tung progressiv trance fram till sista spåret på platta två.
“The Politics Of Dancing 2” kan utan tvekan varmt rekommenderas till alla som uppskattar bra klubbmusik för varje sinnesstämning!

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …