Wednesday , July 17 2024

Berlinlegender landar i Gubbängen

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Mauro Rongione)

Tyska synthrocklegender från 1980-talet kommer till Stockholmsförorten Gubbängen för att spela på Teater Moment. Profiler från band som Malaria, Bad Seeds och Einsturzende Neubauten kommer att stå på scen den 3 december inför 300 lyckliga personer.

Startlistan: Jessie Evans (Autonervous), Bettina Köster (Malaria, Autonervous), Beate Bartel (Mania D, Liasons Dangereuses, Matador), Thomas Wydler (Die Haut, Nick Cave and the Bad Seeds), Martin Peter (Die Haut), Emilio Winschetti (Mythos in Tuten) samt svenska akter som Tarnation Street och Bondage Fairies.
So let´s go Deutschland…

Stort reportage i text och bild av Zeros skribent Robert Ryttman och Zeros fotograf Mauro Rongione utlovas från denna unika konsert på Zerowebben

PLATS: Teater Moment Gubbängstorget, Enskede , Tbana Gubbängen linje 18
TIDEN: 19.00 till 02.00

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …