Sunday , February 25 2024

Buzz! – The Music Quiz – (Playstation 2)

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Andreas Wiss)

[spel, Sony / Nordisk Film, betyg: 0]

Buzz! är något så originellt som ett musikfrågesportspel till Playstation 2. I ett antal olika tävlingsmoment kan upp mot fyra spelare tävla mot varandra med de medföljande USB-frågedosorna. Ibland belönas snabbhet, andra gånger djupare kunskaper. Dosorna består av en stor röd knapp (buzzern) och fyra mindre knappar i olika färger för flervalsfrågor. Frågekatalogen till Buzz! omfattar över 5000 musikrelaterade frågor från de senaste sex decennierna. Det är en bra bredd på såväl svårighetsgrad som variation på frågorna. Här finns något alla kan svara på, vare sig ens preferens är Shakira eller Culture Club. I rätt sällskap är det kriminellt underhållande. Buzz! är ett mycket bra julklappsalternativ.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …