Sunday , February 25 2024

Bronco Busters – Pulse Racing

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Big Dipper Records/The music company, betyg: 0]

Nu när 80-talsfilmen Tjenare Kungen gör succé på biodukarna runt om i landet har Bronco Busters sin chans. Att Bronco Busters inte fick vara med på soundtracket till filmen är en stor fråga, flera av låtarna på Pulse Racing hade helt klart höjt filmens soundtrack. Trion som består av tre norska punktjejer landar någonstans mellan en hård version av Blondie och ett röjigt Sahara Hotnights i sina bästa stunder. Det är ren postpunk rakt av. Inga kompromisser utan 100% energi och ös och riktigt bra.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …