Thursday , February 22 2024

Spetsnaz släpper ny singel.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Sedan fullängdsalbumet “Grand design” gavs ut 2003, har Spetsnaz turnerat åtskilliga gånger i såväl Sverige som Europa. Dessutom har Örebro-duon hunnit med två konsertbesök i Mexiko och två framträdanden på tyska Wave Gotik Treffen; i somras stod Pontus Stålberg och Stefan Nilsson på festivalens största scen inför sisådär tolvtusen människor.

Nästa fullängdsalbum, “Totalitär”, kommer att släppas tidigt 2006 och följas av en omfattande Europa-turné. Som ett första prov på det nya materialet släpper Spetsnaz singeln, “Degenerate ones”, i en numrerad upplaga om endast tusen exemplar. Utgivning 28 november.

Förutom titelspåret innehåller “Degenerate ones” två nyskrivna låtar samt två remixar.

1. Degenerate ones
2. Left behind
3. Hate
4. To the core (909tervention remix by Grendel)
5. Degenerate ones (Werkoluks remix)

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …