Friday , December 9 2022

Broder Daniel-kväll på Saturn i Göteborg.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Lördagen den 24:e september är det dags för popklubben Saturn som kör sitt sjätte år på Haket i Göteborg. Som vanligt bjuds det på popklubb på två våningar, med ett dansgolv på nedervåningen och en ovanvåning tillägnad ett visst band eller artist, denna gång Broder Daniel.

Broder Daniel-kvällen kommer huvudsakligen att hålla till på ovanvåningen. Den kommer att innebära musik med BD hela kvällen, storbildsvideos med bandet, en bildutställning, BD-drinkar i baren och lite mer. Ingen kväll ett BD-fan får missa.

På dansgolvet/nedervåningen spelas indiepop, pop, rock mm i stil med grupper som Moneybrother, The Simlou, Vive la fete, New Order, Happy Mondays, Beatles, Pulp, Kent, Håkan Hellström, The Knife, och mycket mycket mer… DJ för kvällen är Henrik. Önska låtar och få en Zooklubba hos DJn!

Lördagen den 24:e september
Broder Danielkväll
DJ Henrik – Pop, indie mm
21-02. 50 kr – 18 år
Plats: Haket, Masthuggstorget, Gbg
www.saturn.se

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Morabeza Tobacco - Shadow Of The Cherry

Morabeza Tobacco – Shadow Of The Cherry

Morabeza Tobacco består av Gustav och Vanilla. De albumdebuterade 2019 med en självbetitlad platta och …