Depeche Mode slutsålt på 45 minuter.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

45 minuter. Sedan var biljetterna till Depeche Mode slut, skriver Göteborgs-Posten.

– Med det trycket känner jag mig ganska säker på att de skulle sälja ut Ullevi också, säger Catarina Oscarsson på EMA-Telstar.

Som vanligt när det släpps biljetter till riktigt heta konserter köade folk utanför biljettluckorna timmarna innan kassorna öppnade. Och precis som det brukar bli så stängde Ticnets hemsida ner på grund av ett massivt tryck.

– Vi släppte 9000 biljetter till Scandinavium den 26 februari och 13 000 till Globen i Stockholm den 1 mars. Allihop tog slut på 45 minuter. Konserten i Oslo sålde ut på under halvtimmen berättar Catarina.

Det är inte aktuellt med några extraspelningar i februari/mars men det stora intresset bäddar för att Depeche Mode kan komma tillbaka till Sverige senare nästa år. Och då är givetvis Ullevi högaktuell som arena.

– Det är för tidigt att säga något definitivt om sommaren, men det här gör naturligtvis att vi blir mer intresserade av att försöka hitta en öppning. Vi ska undersöka möjligheterna. Personligen är jag ganska säker på att Depeche Mode skulle fylla Ullevi, säger hon.

Depeche Mode släpper nya albumet Playing the angel den 17 oktober.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …