Gratis festival på Vara-slätten.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Anders Christensson)

Helgen 19-20 aug. är det festival i Djupsåsfolketspark på Vara-slätten! Sjöredsfestivalen, som bara växer och växer, är i år två dagar fyllda med band och aktivitet. Trots större och fler erkända band, är festivalen helt gratis, men arrangörerna tar tacksamt emot bidrag till band och personal. Bl.a spelar Jmyhaze beatbox, Post, 4 track demons, Marginal Cirkus och hemliga synthpopbandet neo:pop från Göteborg. Dj:s på nätterna och gratis frukost på morgnarna, kan det bli bättre? Har du vägarna förbi så titta in på Sveriges kanske snällaste festival!

Mer info på:
www.underhund.com/festival

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …