Saturday , April 20 2024

Crucified Barbara – Rock n Roll Bachelor

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, GMR Music, betyg: 0]

Att tjejerna i Crucified Barbara kan rocka är det ingen tvekan om. “Rock n roll bachelor” är en helt okay hårdrockdänga, men en låt gör ingen platta. På singeln som säljs i affärerna ligger det visserligen ytterligare ett spår, men den här promon innehåller bara “Rock n roll bachelor” och den finns det inte mycket att orda om. Crucified Barbara har gjort både bättre och sämre låtar på sina bägge fullängdare och det finns all anledning att köpa någon av dessa istället. Det här spåret ligger dessutom på den senaste, så vad ska man med singeln till?

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …