Thursday , February 22 2024

The Subspace Encounter i Malmö

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

The Subspace Encounter startade 1998 då Cat Rapes Dog, Covenant, S.P.O.C.K. och Sista Mannen På Jorden uppträdda på Arvikafestivalen. Sedan dess har det rullat på och en gång om året dykt upp som evenemang på Mejeriet i Lund, Bastionen i Uppsala och i Malmö.
I år är The Subspace Encounter lyckligt nog en del av Malmöfestivalen, m.a.o. en helt gratis syntkväll med 6 artister på scen under bar stjärnhimmel på Mölleplatsen. Det finns ingen begränsning på hur många glada själar som kan komma och bli del av festen, inte heller i form av åldersgränser. Alla hälsas välkomna.

Uppträdandena i år ser ut som följer:

17:00 Spetsnaz (stage 3)
17:30 Mortiis (stage 2)
18:00 Thermostatic (stage 3)
19:15 Elegant Machinery (stage 3)
20:45 Laibach (stage 1)
22:00 Jeans Team (stage 2)

Kom och njut i sensommaren från klockan 16 på måndagen den 22 augusti.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …