Alla artister klara till årets Tinitus

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Årets Tinitusfestival har nu fått sin slutgiltiga lineup.
Sedan tidigare är Apoptygma Berzerk, Combichrist och Howard Jones bokade. De har nu fått sällskap av Die Krupps, Agonize, Thomas P Heckmann, Militant Cheerleaders on the Move, Thermostatic och Rotersand.
Det kommer även att vara möjligt att dansa sig genom natten till skivspelande av Gustav Bendt (Club Killers, Moneybrother) och Marina Schiptjenko (Bodies without Organs). En fullständig dj-lineup saknas dock fortfarande.

Biljetterna, som säljs för 400 riksdaler, går till försäljning fr.o.m. tisdag 8 augusti. Möjlighet att gå på förfesten dagen innan själva Tinitus finns för några få lyckliga: 25 eftertraktade biljetter till denna kommer att gå till de som är först ute att inhandla sina biljetter till själva huvudfesten.
Tinitus går av stapeln 26 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …