Sista Mannen på Jorden översätts till engelska.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Eddie Bengtssons (ex. S.P.O.C.K och Page) projekt Sista Mannen på Jordens existens har diskuterats ett tag. Nu är det dock klart att nytt material är under produktion. Texten till en ny låt med namnet “Så Få” presenteras nu på bandets hemsida.

Gruppen avslöjar också att en platta med texter på engelska släpps i USA inom kort. Plattan kommer innehålla ett tiotal SMPJ favoriter. Produkten kommer vara ett resultat av ett samarbete mellan SMPJ och Rod MacQuarrie i I-Satellite. R.MacQuarrie har tagit på sig ansvaret att översätta och omarbeta de svenska texterna och SMPJ säger sig vara fullständigt övertygade om hans kompetens.

Arbetet på plattan har redan påbörjats och ett smakprov finns nu för nedladning på www.smpj.tk

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: H. Self - Country Songs

H. Self – Country Songs

Country Songs är uppföljaren till H. Selfs kritikerrosade debutalbum som kom härom året. H. Self …