Thursday , December 7 2023

[:SITD:] – Andromeda, Arvikafestivalen, Fredag

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Emma Olofsson)

[konsert, , betyg: 0]

Som flera andra band under den här festivalen, hade jag aldrig hört [:SITD:] innan de klev på scen. Det är deras första spelning i Sverige. Publiken är gles, men vild och från första till sista tonen dansar vi alla. [:SITD:] vet att hålla igång, och nog smittas vi av sångaren Carsten Jacek's överenergiska utstrålning. I samma veva som VNV Nation avslutar sin konsert på Vintergatan, fylls Andromeda med dansglada syntare. Det är tunga basgångar, mycket puls, och ingen kan stå still. När konserten lider mot sitt slut, plockar [:SITD:] fram ässen ur rockärmen; VNV Nation kliver på. Konserten avslutas med en Depeche Mode-cover och innan de båda banden lämnar scenen, lovar de att komma tillbaka snart. Jag kommer garanterat att vara där.

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …