Lowe – Simplicity

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[singel, Megahype, betyg: 0]

Inför Lowe´s nästa singel släpp lät Lowe fansen att säga sitt och “Simplicity” röstades fram som Lowe´s nästa singel-release. Jag kan bara hålla med fansen att “Simplicity” är den låt efter redan släppta singlar som är det starkaste spåret på Lowe´s album “Tenant”

“Simplicity” är här representerad med tre nya mixar. En singel version, en remix gjord av Håkan Lidbo och Complexity mix. Allra roligast här Håkan Lidbos remix, där han skruvar till Lowe´s sound ytterliggare mot dansgolvet. I Clomplexity mixen har låten fått ett mer minimalistiskt sound, som också riktar sig mer åt dansgolvet. I det stora hela roliga mixar som gör denna singel köpvärd. Tyvärr väljer Lowe att med denna singel även släppa nya remixar på de tidigare singlarna. För mig känns det som dessa låtar redan är avhandlade. Outgivet material och livespår känns mer relevant och intressant.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …