Andy Bell släpper soloalbum

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter 20 år i rampljuset och över 20 miljoner sålda skivor tillsammans med Vince Clarke i Erasure, släpper nu Andy Bell ett eget album. Albumet har titeln “Electric Blue” och releasedatum är satt till den 3 oktober. Första singeln från albumet, “Crazy”, släpps den 26 september och innehåller bland annat en remix av Vince Clarke. Det musikaliskt varierande albumet innehåller bland annat två olika duetter tillsammans med Claudia Brucken (Propaganda) och Jake Shears (Scissor Sisters). Under vintern 2005/2006
planeras även en turne men datum är i dagsläget ej fastställt.

Om Webbmaster

Kolla även

Agent Side Grinder – analog råhet och naket historieberättande

Agent Side Grinders nya album, Jack Vegas, har färgats av den amerikanska beatnikrörelsen och är …