June Six – Never Never

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Stefan Albinsson)

[singel, Megahype, betyg: 0]

Nej, Nej vad är detta? En total sågning av The Assemblys klassiker “Never, Never”. June Six försöker här klä denna låt i något sliskigt popfodral och efterlikna Kylie Minouge. Mer fel kan det inte bli. Det här är en singel som känns fel rakt igenom, där ingenting görs rätt för att ens komma i närheten av originalets känsla. Att ens komma på tanken att försöka ersätta Feargal Sharkey känsliga röst med denna veka stämma som June Six har är ett mysterium. Hur sen skivbolaget kan låta detta hända är för mig en gåta. Ett ännu större mysterium är hur de även fortsätter att misshandla “Never Never” med några odugliga mixar. Det här är inget annat än maktmissbruk på hög nivå och total brist på respekt.

I min menig är detta bland det värsta jag har hört i cover väg. Jag plockar genast fram originalet av “Never Never” för att slicka mina sår som denna singel rev upp.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …