Thursday , February 29 2024

Förfest till Arvikafestivalen.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Fredagen den 8:e juli är det dags för Synthklubben Plasticity på Kompaniet i Göteborg. Denna kväll laddas det inför den Arvikafestivalen genom att ha en stor förfest till festivalen som äger rum helgen efter.

Det kommer att bli musik med banden som spelar på Arvikafestivalen samt lottas ut biljetter dit. Arvikaaktuella Dimbodius & Necro Facility står på scen.

Dimbodius (på scen ca 23.30)
Marcus Dimbodius med band var ett av de första banden som bokades för årets Arvikafestival. Den Cure-inspirerade Marcus släppte debut EPn Not Love för 5 år sedan och i höstas kom albumet While We Fall. Marcus har hyllats i tidning efter tidning och fått det enda toppbetyget efter det andra. Han är dock inte känd för att spela mycket live, utan konserten på Plasticity blir bandets andra någonsin. För mer information om Dimbodius: www.dimbodius.com

Necro Facility (på scen ca 00.30)
Lite mer hårdare tongångar blir det från Necro Facility som precis släppt sitt debutalbum på skivbolaget Progress Productions. Necro Facility har på en kort tid gjort sig känt som ett mycket bra liveband med stark liveshow och inlevelse. Gillar man gamla Skinny Puppy så kommer man garanterat att gilla detta. Mer info om Necro Facility på: http://necro.e-prom.se/

Fredagen den 8:e juli
Live: Dimbodius + Necro Facility
DJs: Pär, Paulina & Anna
Entrë: 60 kr
Öppet: 17-05
Happy hour till 00.00!
Ålder: 18 år
Plats: Kompaniet, Kungsgatan 19, Göteborg
www.kompaniet.nu/plasticity

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …