Saturday , April 13 2024

Howard Jones återvänder till Sverige

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Singelaktuelle Howard Jones är jämte norrmännen Apoptygma Berzerk några av huvudnumrena på den sjunde upplagan av synthfestivalen Tinnitus i Stockholm. Förutom alla liveband så står en jättefest med synth, electro, EBM och 80-tal på menyn.

Festivalen äger rum på Münchenbryggeriet den 26 november.

Den kompletta banduppställningen kommer att presenteras efter hand men redan nu avslöjas alltså Howard Jones, Apoptygma Berzerk och Combichrist som alla framträder med nytt material ute tills festivalen. Totalt kommer åtta band att spela, och en förfest med flera band och DJ's kommer att hållas dagen innan.

Biljetter köper du genom Sound Pollution och Pet Sounds. Biljetterna släpps den 1:a augusti.

Mer information om festivalen finner ni på www.tinitus.com

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …