Wednesday , November 29 2023

The Magic Numbers – The Magic Numbers

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, Heavenly Recordings/EMI, betyg: 0]

Musikvärldens allra nyaste, mysigaste, raraste älsklingar är här! Här bjuder talangfulla syskonparen Stodart och Gannon oss på oemotståndlig solskenspop varvat med småsouliga ballader och lekfull visksång. Visst finns här en lite charmigt naiv 60-talsstämning, men samtidigt är det så uppfriskande chosefritt. Vi får njuta sagolikt snygga melodier med en hel massa flott stämsång, svängiga refränger, handklapp och nostalgisk melodika. Skivan har också sina bitterljuva stråk, med hjärtat nästan utanpå bröstkorgen. Lyssna på duetten “I See You, You See Me”, och låt dig hänföras av musik som är precis sådär förtrollande som en oväntad förälskelse. I “Love’s A Game” lägger vi oss och hånglar i gröngräset och önskar att nuet skulle vara för evigt. Jag blir riktigt lycklig av The Magic Numbers, det här är feel-good-musik av allra bästa slag. Kärlek!

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …