Singstar Pop – (Playstation 2)

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Andreas Wiss)

[spel, Sony / Nordisk Film, betyg: 0]

Karaokekonceptet fortsätter att skörda sina framgångar på konsolmarkaden. Singstar, en av de mest populära titlarna, har nått fram till den tredje i serien. Denna gång är underrubriken “Pop”, vilket främst innebär hits riktade åt en yngre publik. Här skockas pubertala artister som Ashlee Simpson, Avril Lavigne, Blink 182 och Good Charlotte. Marilyn Mansons vedervärdiga cover av Depeche Modes synthcountryhit “Personal Jesus” är inte heller något triumfkort. Guldkornen är alltså i minoritet denna gång. De bästa inslagen är The Clashs “Should I Stay Or Should I Go?” och The Hives “Main Offender”. Singstar som koncept är fortfarande oslagbart som partyspel, men det relativt låga betyget orsakas av artistvalen. Härnäst efterlyses en Singstar-titel riktad åt en mer mogen publik, eller åtminstone med en mer gedigen samling artister. Undertecknad fortsätter att drömma om ett Singstar 80s.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …