Ny singel från NIN

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Linda Iliste)

Trent Reznor meddelar via sin hemsida att den nästkommande singeln från nyutkomna fullängdaren With Teeth är Only. Beroende på sådant som både världsdel och land återfinns Only i en uppsjö av varianter. Som b-sidor hittas Love Is Not Enough, samt föregående singeln The Hand That Feeds som än en gång återfås i nyare remixer.

Videon till Only kommer att skapas av kritikerrosade David Fincher; regissören bakom musikvideor till bl.a. A Perfect Circle och Madonna, men för de flesta mer känd för storfilmer som Se7en och Fight Club. Likaså videon kommer att hittas på DVD-format av Only-utgåvan.

För vidare information och möjlig nedladdning av remixer, se: www.nin.com.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …