Depeche Mode på turné

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jörgen Malmqvist)

Depeche Mode håller för tillfället på att spela in sitt kommande, ännu obetitlade, album i New York. Albumet är tänkt att släppas i höst och i Düsseldorf idag höll Depeche Mode en presskonferens om den världsturné som planerats starta till hösten. Enligt deras hemsida hade de följande att berätta:

Under oktober, november och december kommer de turnera i nordamerika. En lista över de städer de kommer att besöka finns på deras hemsida, datum kommer senare.

2006 kommer Depeche Mode att turnera i europa med start den 13:e januari i tyska Dresden och det hela avslutas den 3:e april på Wembley Arena, däremellan är 37 stycken konserter planerade, bland annat Parken i Köpenhamn den 25:e februari. Datum för Sverige, Norge och Finland kommer senare under sommaren.

Datum för konserter och biljettsläpp finns på www.depechemode.com där det även kommer att finnas bilder och video från presskonferensen inom kort.

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …