V/A – Electric Embryo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Yage records, betyg: 0]

Göteborgska bolaget Yage records förstfödda skapelse döptes passande nog till “Electric Embryo”. Motorn bakom Yage är Mikael Löfgren (aka Dj Bröte) som satt samman skivan. Bakom mastringen står ingen annan än Tim Schults. På “Electric Embryo” presenteras spår från bl.a Procs, Mechanix, Toxic, Dark Nebula och min favorit på plattan; Wizack Twisack.

De som är vana vid Dj Brötes (aka Mikael Löfgren) musikstil vid hans spelningar vet precis vad man får. Det är hård och mörk “Natta-stamp” psy-trans, twistad och riktigt skruvad med två kryddmått glädje och en rågad matsked skjuk humor. Vispa ihop det våldsamt och vips så har man en väldigt lyckad mix.

Precis i tid till sommarens alla dygnslånga fester så får man ett riktigt guldkorn.
Full pott på poängskalan och två tår upp.

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …