Kraftwerkkväll i Göteborg.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Ikväll Fredag den 10:e juni blir det Kraftwerkkväll på synthklubben Plasticity på Kompaniet i Göteborg. Mer synth än Kraftwerk är väldigt svårt att bli och bandet är dessutom aktuella med ny live CD/DVD “Minumum Maximum”.

Kraftwerkkvällen håller till största delen till på övervåningen som fylls med Kraftwerk hela kvällen. DJ The Robot kommer att spela det mesta från Kraftwerks karriär. Allt från klassiska albumspår, de största hitarna till livelåtar och mixar. På ovanvåningen blir det även en Kraftwerktävling och det serveras Kraftwerkdrinkar i baren.

På nedervåningen står Göteborgsbandet Auto-Auto på scen. Trots ett mycket Kraftwerkklingande namn är det inte covers man framför, utan eget material. Auto-Auto är aktuella med sitt nya album Sounds of a new Generator som släppts på bolaget Substream. Bandet går på scen 23.30
Mer info om Auto-Auto: http://www.auto-auto.tk

På nedervåningen blir det också självfallet dansgolv med den bästa synthen. DJ Pär spelar allt från poppiga Erasurelåtar till stenhård Frontline Assembly och Skinny Puppy. Eftersom det är Kraftwerkkväll kommer även dansgolvet kryddas med en extra gnutta Kraftwerk!

PLASTICITY
Fredagen den 10:e juni
Kraftwerkkväll
DJs: Pär + The Robot
Öppet: 17-03
Entré: 60 kr
Ålder: 18 år
Happy hour till midnatt!
Plats: Kompaniet, Kungsgatan 19, Göteborg
http://www.kompaniet.nu/plasticity

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …