Första smakprovet från Covenants “Skyshaper”

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

1 Juli presenterar Covenant smakprov från nya albumet “Skyshaper” i form av bakgrundsmusik på bandets hemsida www.covenant.se . Det är några låtar i instrumentalversioner som kommer att spelas när besökaren klickar sig runt på siten.

Covenants Joakim Montelius förklarar.
– Att göra musik är inte en enkel resa mellan punkt A och B utan mer som att lägga ett pussel. När alla bitar väl faller på plats så kommer man till sist få en vacker bild. Looparna och ljuden är delar av låtar från kommande albumet “Skyshaper” och vi tänkte att det kan vara intressant för våra fans att få ta del av det nya materialet under pågående produktion.

Första singeln från albumet är planerad till mitten av augusti.

När ni besöker Covenants hemsida får ni heller inte missa bandets “Loopmixer” där du kan sätta ihop din egen Covenantmix. Garanterar kul!

Om Webbmaster

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …