Wednesday , April 17 2024

Romo Night firar födelsedag.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Fredagen den 27 maj blir det extra stort kalas på Göteborgsklubben Romo Night. Dagen till ära fyller nämligen klubben 9 år. Kalaset startar därför tidigare i utebaren. Redan klockan 20.00 blir det mingel och trevligt folk. Det bjuds på buffe till de 100 första i utebaren till softad synthpop.

Klubben inbjuder även till Synth-boule i parken startar strax efter, maila in era lag till info@romonight.com. Max tre personer per lag och ert namn ska anknyta till synthgenren. Senast fredag morgon vill vi ha ert mail. De 20 första som mailar kommer med, först till kvarn. Fina priser i potten! Bl a VIPkort till vinnande lag.

Utöver detta blir det.
* Quizpromenad med fina priser, ta med penna tack om ni kan. Startar 20.00

* Wonderland Records visar upp sig.
Wonderland Records presenterar denna Romo Night Thermostatics debut-CD Joy-Toy. Skivan kommer kunna provlyssnas tillbakalutad i lugn och ro samtidigt som man avnjuter lite tilltugg. (Skivan och Thermostatic t-shirts finns att köpa)

Wonderland sponsrar Romo Night med CDs, pins och t-shirts till de glada
vinnarna i boule och quizpromenaden.

Fredagen 27 maj
Tradgarn Göteborg
20 – 05
18ar
80kr
info@romonight.com
www.romonight.com
www.tradgarn.se

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …