Kristian Antilla tillbaka med ny singel.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter ett års kompakt och mytomspunnen tystnad är det nu dags för Kristian Anttila att släppa nytt material “Sockerläpp EP”. Det blir det första skivsläppet sedan 2003 års debutalbum Natta De mina som fick genomgående bra kritik och hitsingeln Självmordsblond med placeringar på både Tracks och Topplistan. EP’n blir ett första smakprov från kommande fullängdaren Innan bomberna där den numer 26-årige göteborgaren har bytt ut det på föregångaren rockigare soundet mot ett varmare, vingligare och framförallt popigare resultat.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …