Wednesday , April 17 2024

Run Level Zero gick bärsärkargång!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Stefan Albinsson)

Enligt Barometern (Oskarhamns Tidningen) gick det svenska EBM-bandet Run Level Zero bärsärkargång på vandrarhemmet Svanen efter en spelning på Club Void i Kalmar. Enligt artikeln hade bandet flyttat runt och gömt brandutrustning, förstört inne på rummet samt stört de andra gästerna. Det är ännu oklart om Svanen kommer att polisanmäla bandet men helt klart är att bandet kommer att få betala ett dyrt skadestånd. Det hela urartade när en säng saknades, det ska dock tilläggas att de andra banden som spelade på Club Void inte har någonting med händelsen att göra.

Är det här ett steg månne till att leva upp till den gamla myten “sex, drugs & rock ´n roll” och börja trasha hotell rum? I sådana fall har Run Level Zero kommit en bra bit på väg.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …