Diverse artister – Spiral Trax Vol 1 – Swedish Goa Trance & Progressive

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Philip Assarson)

[album, Spiral Trax, betyg: 0]

Vid en snabb överblick känner man direkt igen den gamla ligan av stabila Spiraltrax artister. Några av dessa är Atmos, Logic Bomb, S-Range, Vibrasphere och 12 Moons som alla har bidragit med singlar, remixer och även något outgivet spår till den här samlingen. För er som huvudsakligen köper musik på CD är lyckan stor då många av spåren tidigare bara släppts på vinyl. Det är en hejdundrande blandning spår av de bidragande artisterna, som funkar både på friska openair fester i skogen och i tunga rökiga klubblokaler. Goa och progressive trance har fått stå tillbaka lite för “Full on” genren ett tag nu, men förhoppningsvis skönjer Spiraltrax med denna satsning en återkomst för dessa mer dynamiska stilar inom den mest mångfasetterade musikstilen inom elektron.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …