Wednesday , February 28 2024

The Crazymen – Your Hate, Old Man

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, VUV-Records/ Sound Pollution, betyg: 0]

Titelspåret på den här cd-singeln är en rätt rak och röjig hårdrockbagatell med viss goth-feeling. Andra låten heter “Crazy-ska-mama” och är en blåsförsedd instrumentalare med dansbands-glatt komp. Med andra ord: den här utgåvan säger egentligen inte ett dugg om vad The Crazymen pysslar med egentligen. Det är omöjligt att ens utröna om bandet är buskis-underhållning eller “på riktigt”. Känslan jag får är i alla fall att bägge låtarna är någon sorts putslustiga, ironiska skämt, men jag kan mycket väl ha fel. I vilket fall som helst är inget av spåren värda att lägga på minnet. Däremot vore det intressant att se om en fullängdare kan räta ut frågetecknen framöver. Det lär visa sig.

Om Webbmaster

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …