Paris – 60 Minutes

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[singel, V2, betyg: 0]

Jag måste erkänna att jag inte riktigt fått grepp om Paris. Deras alster har inte riktigt tagit tag i mig, och jag har känt att dom fallit mellan en hel rad med stolar. Det har funnits ögonblick av spänning, men på det hela taget har det varit ganska trist.

Med nya singeln “60 Minutes” tycks allt ha klarnat och jag har hittat en ny favorit. På “60 Minutes” levererar Paris en låt som påminner om Blondie eller Berlin under sina ljusaste stunder. Det är tjusig rock med en dominerande synthslinga och en refräng som sitter likt tuggummi i håret. För den som uppskattar mer synthetisk musik erbjuds även en remix där gitarrer fått lämna över till fler synthar.

“60 Minutes” har alla möjligheter att bli en riktig sommarplåga, och Paris har lika stora möjligheter att slå igenom på alvar.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …