Thursday , February 29 2024

Gör din egen Colony 5 video.

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Karlskrona bandet Colony 5 röner stora framgångar med nya albumet Fixed. Singeln “Plastic World” klättrar just nu på den tyska alternativlistan DAC och inom kort släpps albumet i så väl Ryssland som USA.

Nu utlyser gruppen en videotävling. Flera band har ju på sistone gjort remixtävlingar av låtar b.la. Björk, Backlash och Diskodiktator. Colony 5 tar nu steget ett steg längre och ber sina fans att plocka fram sina video talanger och producera en egen musikvideo. Det ska göras videos till samtliga spår på nya albumet “Fixed”. Målet är en DVD som även ska innehålla livematerial och Colony 5:s egna videos. Kontakta info@mementomateria.se för mer information.

Missa inte gruppen i SVTs program Sverige nu på måndag den 2 maj. Det blir intervju med gruppen som handlar om det nya albumet “Fixed”, om att vara synthare och den kommande SAMA-festivalen. “Sverige” sänds klockan 21.30!

Om Webbmaster

Kolla även

Broken Filters - iAtención!

Broken Filters – iAtención!

Av någon anledning står det ”Improviserad fuzz-jazz” på omslaget till Broken Filters nya album, men …