Wednesday , April 17 2024

Jeremiah – Too much is never enough

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Dead Frog Records, betyg: 0]

En enda bra låt kommer man inte långt med. Men det är vad Falkenbergsbandet (numera bosatta i Malmö) Jeremiah har. Den heter “Strangers” och är en rockig låt med skön hit-refräng. Mer av den varan skulle behövts för att hålla upp mitt intresse.
Jeremiah har funnits i fem år och “Too much is never enough” är bandets debutskiva.
I grunden spelar gruppen storslagen och svävande pop, men kryddar med en hel del elektroniska ljud och falsettsång. Tankarna förs till band som Eskobar, A-ha och Human League. Den stora skillnaden är att de har fler än en bra låt på sin repertoar.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …